Maandag 14 september – Een geheime missie

2015-09-14 08.12.45

Nadat de beurs gisteravond afgelopen was ben ik met collega Henriette mee naar huis gekomen en mocht ik bij haar slapen. Erg fijn want het scheelt me vandaag ver reizen en het is leuk om eens wat meer tijd met Henriette door te brengen. In de ochtend lak ik nog snel even mijn nagels. Met deze topcoat kost het me nog geen 5 minuten.

2015-09-13 18.41.19

Verder had ik eigenlijk beter niet kunnen ploggen vandaag want Henriette en ik gaan op een geheime missie ergens in het Gooi. Ik kan en mag er verder nog even niets over vertellen maar ik beloof jullie dat ik er misschien nog wel een keertje op terug kom ok? Tot morgen.

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.