Luxe ontbijt, crea en lampjes.

image

Vrijdag, 18 december – Mijn vakantie is al een beetje begonnen, mijn laatste werkdag voor Look Good Feel Better in dit jaar zit erop en dus heb ik tijd om luxe te ontbijten.

image

Dat betekent niet dat ik echt helemaal vrij ben want er staan nog wel afspraken voor de salon in mijn agenda.

image

Alles staat klaar, ik ga weer iemand mooi maken.

image

En als dank daarvoor krijg ik iets lekkers. Hij was heerlijk Jenny!

image

Opruimen en weer naar huis.

image

Ik haal wat rommel van zolder.

image

Waar ik dit van maak. Omdat er in mijn woonkamer te weinig ruimte is voor een hele boom leg ik gewoon wat takken met lampjes en ballen in de vensterbank.

image

Van deze losse sterren,

image

Maak ik dit. Crea he?

image

Even pauze. In een vakblad kom ik dit artikel tegen over de cosmeticaverordening waarover Ronald van Welie, directeur van de Nederlandse Cosmeticavereniging uitleg geeft. Mocht je ook meer willen weten over de regelgeving rondom cosmetica dan is de website van de NCV zeker een aanrader.

image

Net voordat de zon ondergaat brengt de postbode mijn pakketje van Bridgewater candles met fijne geurtjes. De linkse is voor in de auto en mijn grote favoriet. De middelste is natuurlijk speciaal voor kerst.

image

Mijn lampjes in het donker. Ik ben tevreden maar ook vreselijk moe. Welterusten!

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.