Lunchtip: Toast met avocado en ei

toast met avocado en ei

Zoals jullie misschien weten werk ik voor mijn baan bij Look Good Feel Better erg vaak thuis. Ik woon zelf in het Noorden van het land en ben voor deze regio coördinator en het kantoor van de stichting is gevestigd in Zeist. Zo ongeveer eens per 2 weken ben ik een dag op kantoor en de rest van de tijd ben ik onderweg of werk ik aan de keukentafel.

Thuiswerken heeft zowel voor- als nadelen maar een van de voordelen is toch wel dat je tussen de middag even een lekkere lunch kunt maken. Ik deel daarom deze lunchtip met je omdat het 1 van mijn favorietjes is!

Bereiding:

Voor deze snelle lunch rooster ik 2 volkoren boterhammen en prak ik 1 avocado met een klein beetje zout en veel peper. De avocado verdeel ik over de boterhammen. Ik heb al een pan water op het gasfornuis gezet en als dit kookt doe ik de eitjes erin. Deze kook ik 4 minuten, dan zijn ze perfect.

Tot slot doe ik er nog een beetje extra peper op. Eventueel kun je ook gerookte paprikapoeder of wat andere kruiden toevoegen om je toast meer smaak te geven. Het is sowieso beter om meer smaak te geven met kruiden dan met heel veel zout.

Werk jij ook wel eens thuis?

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.