Lekker water drinken

image

Ook ik weet dat water drinken goed voor huid, haar en lichaam is en toch nam ik de afgelopen jaren vaker een glas cola light dan water. Waarom? Simpelweg omdat ik water uit de kraan niet lekker vind.

Vorig zomer was er geen cola light in huis en moest ik dus wel water drinken. Op internet zag ik ergens een drinkfles voorbij komen waar je water met fruit in kon doen en dat kan natuurlijk ook gewoon in een glas of een kan!

Water met citroen werd het en het bleek een prima dorstlesser te zijn. Sindsdien heb ik al veel andere dingen uitgeprobeerd zoals water met komkommer of water met meloen en munt. Aardbeien, bessen, sinaasappels, limoenen en grapefruit doen het ook heel goed.

Het advies om 6 tot 8 glazen water per dag te drinken zul je met dit idee gemakkelijk gaan halen, gewoon omdat het lekker is! Experimenteer met allerlei soorten fruit (en kruiden) en vind je favoriete smaakje. Als je er even op los googled vind je een hele keur aan recepten en mogelijkheden en kun je de frisdranken bijna van je menu schrappen. Helemaal hoeft niet natuurlijk, van af en toe een glas frisdrank moet je gewoon genieten.

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.