Lange reis, oncologiedagen

image

Ik vertrek rond achten van huis en de verkeersinformatie op de radio voorspelt niet veel goeds. Het weer is honds en zorgt voor veel files.

image

En ja hoor, al na een paar kilometer snelweg gaat het al mis. Ik ben onderweg naar Ede en moet dus nog een behoorlijk eindje.

image

Pas na tienen kom ik binnen bij de Reehorst waar op dat moment de oncologiedagen 2015 al in volle gang zijn. Gelukkig was mijn collega er wel heel vroeg.

image

We spreken natuurlijk veel bekenden want deze dagen worden vooral bezocht door oncologieverpleegkundigen uit ziekenhuizen en via hen verlopen ook onze contacten over de workshops. Vandaag presenteren wij hen onze nieuwe huisstijl en het nieuwe logo.

image

Van veel praten krijg je een droge mond.

image

De Reehorst is trouwens een prachtige locatie, qua inrichting erg vrouwelijk en ik ben benieuwd wie hier de hand in gehad heeft.

image

Als ik net voor half zes Ede weer verlaat is het direct duidelijk dat mijn dag nog lang niet ten einde is. Al op de oprit van de A12 sta ik stil. Een vermoeiende terugreis volgt en thuis kruip ik direct mijn bed in, tot morgen!

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.