Lang slapen, versterven en rss

image

Heerlijk lang geslapen vandaag, ik was er aan toe.

image

Toen ik gisteravond te gast was bij de Stichting Mont Ventoux kreeg ik dit boekje cadeau van de schrijfster. Willemijn is vrijwilligster in het hospice in Groningen en dit boekje staat vol met haar verhalen. Ik lees het in 1 keer uit.

image

Buiten is het guur en koud dus blijf ik lekker binnen. Ik werk wat aan mirandawolters.nl en vermaak me prima. Mijn posts zijn al een tijdje niet meer zichtbaar op Bloglovin en ik probeer te ontdekken hoe dat kan. Het heeft iets met de rss feed te maken maar ik kan de oplossing nog niet vinden.

image

Zondagse kost. Schnitzels met jägersaus en gebakken aardappeltjes. Met sla. Ik duik, met mijn volle buik, vanavond lekker vroeg mijn bed in. Tot morgen!

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.