Kerstkransjes, gourmet en relaxed

image

Zaterdag,  26 december – Kerstbrood en kerstkransjes op tafel maar nog niemand wakker om het op te eten. De pubers gingen nog even flink op stap gisteravond en slapen vandaag uit. Dat mag.

image

Zij vieren straks de 2e kerstdag bij hun vader en mijn lief en ik gaan romantisch samen gourmetten.

image

Of toch niet,  er is vandaag wel leuk en belangrijk Engels voetbal op tv he?!

image

Gelukkig ben ik ontzettend flexibel enzo en mag hij van mij ook met het bord op schoot op de bank. Ik vermaak me ondertussen wel met een Netflix serie op mijn telefoon.  No pressure en relaxed, precies zoals ik het graag wilde vandaag. Tot morgen!

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.