Kerstinkopen, microdelivery peel en uitgroei

image

Dinsdag,  22 december – Na opnieuw een beroerde nacht sta ik op en probeer ik hangend in de stoel voor de tv wakker te worden.

image

Er moeten nog wat kerstinkopen gedaan worden dus ga ik op pad. Eerst even lunchen!

image

In het centrum van Emmen is het een soort van gekkenhuis. Druk en overal huilende kinderen. Zouden zij niet van kerst houden? Ik kom eigenlijk best al een beetje in de stemming.

image

Ik waag me hier maar niet meer aan. Veel te bang dat ik iets breek.

image

Door de mooie tunnel richting mijn ouders.

image

Mijn moeder heeft het ook gezellig gemaakt in huis. Vroeger hadden we een boom met van alles erin, inclusief onze eigen gemaakte kerstversiering. Tegenwoordig is de boom ook mooi maar ik vond de oude toch leuker.

image

Mijn buit van vandaag. Deze wilde ik al een tijd graag kopen maar de prijs hield me een beetje tegen. Nu had ik een cadeaubon van Ici Paris xl en dus sloeg ik mijn slag. Ik kom er in de winkel echter wel achter dat er pas een fikse prijsverhoging is geweest, kostte de microdelivery peel kit eerst € 69,95 en nu ineens een dikke vette € 93,- ! Ik hoop dat het de prijs waard is. Ik kom er thuis trouwens achter dat deze bij bv Sephora nog voor de oude prijs verkocht wordt.

image

Mijn kind doet een beetje vreemd. Toen ze nog een klein meisje was vond ik haar heel vaak liggend op de grond maar toen hadden we nog vloerverwarming.

image

Op de uitgroei na klaar voor kerst.

image

Nog maar 3 nachtjes slapen, tot morgen!

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.