Huishoudbeurs, borrels en rozen

image

Zaterdag, 20 februari – Vandaag maak ik een busreis. Samen met mijn moeder ga ik met de personeelsvereniging van mijn vaders’ voormalige baas naar de huishoudbeurs. Een jaar of vijftien geleden ben ik er een keer geweest en toen vond ik het helemaal niets. Ik ben benieuwd.

image

Koffie en taart op de helft van onze reis.

image

We reizen niet per luxe touringcar maar gewoon met de Qliner. Met 80 kilometer per uur zoeven we van Emmen naar Amsterdam. Gelukkig is het gezelschap gezellig.

image

Tsja, mijn moeder heeft dit ding dus echt meegenomen.

image

Daar zullen we er vandaag vast en zeker meer van tegen gaan komen.

image

Genoeg vertier hier. Catwalklooples van Mariana Verkerk.

image

Hoelahoepen tot je er bij neervalt.

image

En borrels zoveel je wilt.

image

Deze proberen we ook nog even. Ik spot vandaag trouwens best veel mannen op dit typische vrouwenevenement.

image

Nog meer borrels?

image

Toch maar niet, even uitrusten nu.

image

Eigenlijk ben ik wel klaar met de drukte om me heen. Ons wagentje is vol en de portemonnee bijna leeg.

image

Op naar huis dus. Ik moet bekennen dat ik een leuke dag had. Ik ga volgend jaar weer en neem dan zelf ook zo’n boodschappenwagentje mee.

image

In de brievenbus vind ik nog een leuke verrassing in de brievenbus. Bloemen van het team van Omoda, hoe lief! Ik ontving namelijk niet alleen de Adidasjes die ik gevraagd had maar ook nog een paar schoenen die voor iemand anders bestemd waren. Ik stuurde ze gewoon, zoals het hoort, terug en kreeg als dank voor mijn eerlijkheid deze rozen. Hartstikke leuk, eerlijkheid duurt het langst zal ik maar zeggen. Tot morgen!

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.