Homemade gezonde Ijsthee

gezonde ijsthee

Ijsthee uit een pak of fles is nu eenmaal niet zo heel erg gezond. Ook frisdrank en sapjes bevatten veel toegevoegde suikers en andere ongezonde zaken en ook light frisdrank is hiervoor niet echt een gezonde oplossing. Zelf vind ik gewoon water maar een beetje saai en drink ik het vaak met een schijf citroen of sinaasappel of wat ander vers fruit.

Er is nog een andere gezonde optie, homemade Ijsthee! Heel simpel te maken ook, om mijn glazen kan te vullen gebruik ik slechts water en 2 theezakjes. Ik vul de kan met koud water, hang de zakjes erin en laat de kan een uurtje of 4 in de koelkast staan. Doordat je koud water gebruikt wordt de groene thee uit deze zakjes niet bitter en ook extra toevoegen van suiker is met deze theevariant wat mij betreft niet nodig. Blijft je Ijsthee ook lekker verantwoord.

Ik gebruikte de Raspberry en Mint thee van Clipper.

ijsthee raspberru y mint

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.