HEMA Hydrating 3 in 1 Micellair Cleansing Water

image

Micellaire reinigers zijn al een tijdje op de markt en inmiddels van veel verschillende merken beschikbaar. Die van Bioderma was al lang populair, daarna ontdekte ik die van Garnier en sinds kort reinig ik mijn huid met de 3 in 1 cleansing water van Hema. Ik ben best lui en een micellair water staat altijd in mijn badkamer.

Micellair water is een reiniger die op een zachte en milde manier je make up verwijdert en ook nog eens heel simpel in gebruik is. Breng een klein beetje aan op een wattenschijfje en je kunt er je hele gezicht mee reinigen. Dus ook je oogschaduw en mascara. Op je ogen laat je het wattenschijfje heel even liggen waarna je zonder hard boenen je ooglook verwijdert.

image

Het micellair cleansing water van Hema bevat alleen maar ingrediënten die zacht zijn voor je huid en bijvoorbeeld geen alcohol of parfum. Hij is hierdoor praktisch geurloos. Nadat je je huid gereinigd hebt kun je gelijk je dag- of nachtverzorging aanbrengen want een lotion hoef je niet meer te gebruiken. Al met al een superfijn product dus.

Enige kanttekening die ik wel wil maken bij het gebruik van dit soort reinigers is dat het wanneer je veel make up draagt mijns inziens toch beter is om je huid met bijvoorbeeld een milk te reinigen die je daarna lekker afspoelt. Alleen op die manier reinig je je huid pas echt grondig.
Neemt niet weg dat ik fan ben van dit spul, helemaal ideaal omdat het zo lekker snel werkt en ik ’s avonds snel mijn bedje in kan duiken.

HEMA Hydrating 3 in 1 Micellair Cleansing Water is in bijna alle filialen en online verkrijgbaar voor slechts € 2,-.

Gebruik jij ook een micellair water en welke is jouw favoriet?

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.