Heb jij al een wereldkaart aan de muur?

Wereldkaart

Hou jij ook zo van reizen? Sinds kort hangt er bij ons thuis een wereldkaart aan de muur en zitten we tijdens de maaltijden aan tafel af en toe te mijmeren over bestemmingen die we nog heel graag willen zien. Als ik naar de kaart kijk heb ik qua bestemmingen een lichte voorkeur voor de linkerkant van de kaart dus misschien moet ik ook eens naar rechts gaan reizen.

Wereldkaart aan de muur

Canvas

De wereldkaart aan onze muur is gedrukt op canvas en qua kleur matcht deze perfect met ons interieur. De kaart heeft een afmeting van 120×80 en is dus een flinke eyecatcher in huis. Wij kozen voor dit design maar wereldkaarten zijn in ontelbaar veel andere kleurstellingen te bestellen. Wat dacht je van een wereldkaart voor op de kinderslaapkamer of een strak zwart wit design op je kantoor?

Wereldkaart op canvas

Een van de kinderen opperde trouwens dat we prikkers zouden kunnen gebruiken om de plaatsen waar we al geweest zijn aan te kunnen geven. Ik vind dat een beetje zonde van het mooie canvas maar misschien ga ik het toch doen als ik mooie bijpassende prikkers kan vinden.

Heb jij al een wereldkaart aan de muur?

 

De wereldkaart heb ik gekregen van Wereldkaarten.nl

 
No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.