Gladder, kleur en Making a Murderer

image

Woensdag, 6 januari – Buiten is het donker, koud en je raadt het al…nog gladder op straat dan gisteren.

image

Al snel komen er weer berichtjes binnen. Zowel Jeffrey als Romy hebben nog een dag ijzelvrij. Het is überhaupt onduidelijk of Romy haar school in Groningen wel met de bus kan bereiken dus het is maar goed ook.

image

Grote chaos op onder andere de A28, mijn vaste route naar Zeist. Ik schuif zometeen weer gewoon aan mijn thuisbureau.

image

Ontbijt. Thee en yoghurt met weer een Digestive koekje erin.

image

Terwijl ik werk kan ik het niet laten om af en toe het nieuws te checken.

image

Als ik klaar ben ga ik weer met mijn karretje op pad. Ik heb geen zin om de ramen van mijn auto te krabben want er zit inmiddels een paar centimeter ijs op. Eigenlijk is het ook belachelijk dat ik meestal de auto pak want lopend is het centrum prima te bereiken. Meestal dan. Vandaag lijkt het op een survival.

image

Toch nog wat kleur op deze donkere dag!

image

De maaltijd. Ik probeer iets uit een gooi van alles bij elkaar.

image

Een pan vol maïs, paprika, ui, knoflook, rode peper en zwarte bonen. Op smaak gemaakt met zout, peper en koriander.

image

En als laatste liet ik er een ei in pocheren. Het ziet er echt niet uit maar smaakt ontzettend lekker!

image

De avond breng ik voor de buis door en ik maak een begin met de docu serie “Making a Murderer” op Netflix. Na een paar afleveringen weet ik niet of ik wel kan slapen want ik ben zo benieuwd hoe dit afloopt! Ik ga het toch proberen, tot morgen!

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.