Geen dieet, koffer en een gesprek

image

Maandag, 14 maart – Een nieuwe week, een nieuw begin. Na een aantal drukke weken met veel afspraken buiten de deur mag ik vandaag heel relaxed mijn dag thuis beginnen. Fijn.

image

De lunch. Toen ik vanmorgen op de weegschaal stond schrok ik me een ongeluk. Door drukte en stress heb ik de afgelopen weken niet erg verstandig gegeten en dat kost een paar kilootjes. Ik baal ervan en besluit dat mijn maaltijden wat meer aandacht moeten krijgen en er even wat minder gesnoept moet worden. Betekent niet dat ik streng ga lijnen, ik maak gewoon andere keuzes.

image
Dit is mijn dieet.

image

Sjors raakt een beetje in paniek omdat hij een koffer in de woonkamer aantreft. Geen zorgen schat, ik ga niet op vakantie. Dit is de Look Good Feel Better koffer met daarin materiaal om een beursstandje in te richten en die moet ik straks even bij iemand langsbrengen.

image

On my way naar Groningen.

image

Ruim een half uur te vroeg duik ik de parkeergarage in. Romy heeft een gesprek met haar teamleider en mentor op school en heeft me gevraagd of ik erbij wil zijn. Maar natuurlijk.

image

Zouden leerlingen echt gebruik maken van de stilterumte?

image

Waar ze mee bezig waren vandaag.

image

Patronen en naaimachines. Wat ze van kleins af aan al graag wilde.

image

Weer thuis puffen we uit. Met z’n drietjes.

image

Een simpele salade als maaltijd.

image

Met een paar afleveringen Call the midwife op Netflix als afsluiting. Welterusten!

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.