Geef een glimlach cadeau!

geef een glimlach cadeau

Zoals jullie waarschijnlijk weten ben ik inmiddels al flink wat jaren betrokken bij de stichting Look Good Feel Better. Look Good Feel Better geeft tips en adviezen op het gebied van uiterlijke verzorging aan kankerpatiënten en dat doen we voornamelijk door het geven van workshops in vrijwel alle ziekenhuizen in Nederland.

Vorig jaar organiseerden we daarnaast voor het eerst de landelijke actie “Geef een Glimlach” en die krijgt dit jaar natuurlijk een vervolg.

Geef een Glimlach cadeau

Vanaf zaterdag 4 februari, wereldkankerdag, staat de hele maand in bijna 400 (!) schoonheidssalons verspreid over het hele land in het teken van de actie “Geef een Glimlach Cadeau”. Alle deelnemende schoonheidsspecialistes geven minimaal 5 gratis verwenbehandelingen aan kankerpatiënten. Omdat goede verzorging van jezelf maakt dat je je beter voelt.

Ingeborg zei er het volgende over: “Uiterlijke verzorging bij kanker is veel belangrijker dan de meeste mensen denken. Tijdens mijn behandelingen tegen borstkanker merkte ik dat ik het vertrouwen in mijn lichaam was kwijtgeraakt. Het verwenmoment was voor mij echt een moment voor mijzelf. Even in het nu zijn en gewoon genieten van de liefdevolle aanraking van de schoonheidsspecialist en ontspannen. Ik was verrast over het effect dat dit verwenmoment op mij had. Ik voelde me weer helemaal Ingeborg. Deze ervaring gun ik iedereen! Het geeft je energie.”

Op maandag, dinsdag en woensdag werk ik als regiocoördinator voor Look Good Feel Better en op donderdag en vrijdag ben ik schoonheidsspecialiste in mijn eigen salon. En natuurlijk doe ook ik mee met de actie en geef ik 5 gratis behandelingen. Heb jij, of ken jij iemand met kanker en wil je graag in aanmerking komen? Ga dan naar geefeenglimlachcadeau.nl en vind via de postcodezoeker een salon bij jou in de buurt waar je je afspraak kunt plannen!
geef een glimlach cadeau

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.