Geef een glimlach cadeau – Nationale Look Good…Feel Better dag

geef een glimlach cadeau

 

In de week van 5 oktober doe ik mee aan de Look Good Feel Better dag ‘Geef een glimlach cadeau’. Ik geef dan belangeloos behandelingen aan mensen die kanker hebben of hebben gehad en aan mensen die het verdienen om een verwenbehandeling te krijgen. Hierbij krijg jij de mogelijkheid om een dierbare een verwenbehandeling cadeau te geven en tegelijkertijd een goed doel te steunen.

Hoe werkt het?

Ken je iemand die kanker heeft (gehad) of ken je iemand anders die een verwenbehandeling verdient? Koop dan een cadeaubon t.w.v. € 25,. Voor dit bedrag krijgt jouw dierbare een verwenbehandeling van ongeveer een uur waarbij ik ook vertel hoe hij of zij thuis het beste de huid kan verzorgen. Nadat je hebt aangegeven een dierbare te willen verrassen, ontvang je na het betalen van € 25,- van mij een cadeaubon met een unieke code erop. Het volledige bedrag gaat naar de stichting Look Good…Feel Better.

LGFB_Cadeaubon_voorbeeld (2)

Over Look Good Feel Better

Stichting Look Good…Feel Better stelt alles in het werk om mensen met kanker te steunen bij hun uiterlijke verzorging. De stichting organiseert in samenwerking met 445 vrijwilligers, workshops in ziekenhuizen waarbij mensen met kanker leren hoe zij hun huid het beste kunnen verzorgen en zichzelf kunnen opmaken. Veel vrijwilligers zijn schoonheidsspecialisten die trainingen volgen om mensen met kanker ook in de stoel een (verwen)behandeling te kunnen geven.

Een dierbare verrassen?

Stuur dan voor dinsdag 15 september een mail naar info@mirandawolters.nl

Met de opbrengst van deze fondsenwervende actie kan stichting Look Good…Feel Better de uiterlijke zorg voor mensen met kanker verder uitbreiden. Help je mee?


Om deze behandelingen te kunnen uitvoeren houd ik mij aan een protocol opgesteld door Look Good…Feel Better.

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.