Foto dagboek – September

tomaten en mozarella

September is voorbij gevlogen! Nadat ik terugkwam van onze zomervakantie stond mijn agenda ineens best vol met afspraken en dat zorgde ervoor dat jullie de afgelopen tijd geen weekoverzichten in foto’s van mij hebben kunnen zien. Omdat ik toch nog iets van de afgelopen maand wil laten zien maak ik er daarom een overzicht van de hele maand september van. Zoals je ziet kon ik nog geen afscheid van Italië nemen en at ik thuis best nog vaak een simpele caprese salade.

Begin september stond qua tennis het Monniken toernooi van onze eigen vereniging op het programma. Voor mij, als lid van de kantinecommissie, een drukke maar ontzettend leuke week. Vrij snel daarna begon de najaarscompetitie waarin ik ook meespeel en waren er in de omgeving nog een aantal andere toernooien. Een volle tennismaand dus.

Voetbal. De thuiswedstrijden van FC Emmen bezoek ik altijd samen met mijn vader. Hij is blind en heeft samen met een aantal anderen een speciaal plekje op de tribune in het stadion. Via speciale apparatuur luisteren zij naar een liveverslag van de wedstrijd en samen met alle omgevingsgeluiden is dat voor hem de ultieme beleving van een voetbalwedstrijd. Ook ging ik samen met hem naar de Nightwalk in Emmen, een wandeltocht georganiseerd door de Lionsclub in Emmen waarbij geld ingezameld werd voor verschillende goede doelen. De blindentribune bij FC Emmen was daar 1 van en hij mocht dit goede doel ergens op de route onder de aandacht van de wandelaars brengen.

Direct na mijn vakantie begon ik aan mijn nieuwe parttime baan bij ICI Paris XL in Emmen. Naast deze baan wil ik blijven bloggen en werk ik als VA ( De Online Dame) voor verschillende ondernemers. Inmiddels heb ik al verschillende trainingen gevolgd, waaronder die van Filorga en Clarins. Superleuk!

Dit was zo ontzettend lief! Ik kreeg een pakketje en dit zat erin. De afgelopen maanden waren qua werk best pittig, ik stopte met mijn baan bij Look Good Feel Better en was zoekende naar wat ik nu precies wilde gaan doen. Uiteindelijk komt het allemaal wel goed maar dit cadeautje deed me even weer beseffen dat er ook nog andere dingen in het leven zijn die belangrijk zijn.

Gezond en goed eten is ook belangrijk, vandaar deze fijne salade met geitenkaas, walnoten en een scheut balsamico. Na alle pizza’s, pasta’s en bbq’s van de afgelopen zomer is dit wel even nodig. De tijd van stoofvlees en stamppotten komt er al weer aan trouwens, daar heb ik ook wel weer zin in!

Tot een volgende keer!

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.