Extra, MST en mooie wenkbrauwen

image

Donderdag, 14 januari – Eigenlijk werk ik op donderdag in de praktijk maar vandaag staat er een extra werkdag voor Look Good Feel Better op het programma. Ik haal nog snel even wat laatste info voor mijn afspraken van vandaag op.

image

Waar ik ben? Eerlijk gezegd raak ik zelf ook een beetje de weg kwijt in deze mega parkeergarage. Ik ben in Enschede en ga op bezoek in het spiksplinternieuwe MST.

image

Als ik de ingang gevonden heb blijk ik nog flink wat meters te moeten afleggen tot ik in het ziekenhuis ben. Het zijn wel gemakkelijke meters op deze manier.

image

Ik rol zo het ziekenhuis in.

image

Eerst heb ik een afspraak met de workshopleidster van Look Good Feel Better en daarna nog een vergadering met mijn contactpersonen voor de workshops en de pr en communicatie meneer van het ziekenhuis. Ik vergat waar meer foto’s te nemen maar neem van mij aan dat het nieuwe ziekenhuis er prachtig uitziet!

image

Ik verwaarloos mezelf weer door niet te eten dus op de terugweg koop ik toch maar een klef broodje kaas zodat mijn maag toch iets gevuld is. Aan het einde van de middag staat er 1 afspraak in de praktijk en moet ik racen om op tijd te komen.

image

I made it en kan nog lachen ook. Ik maak mooie wenkbrauwen bij mijn klant en plof om half 7 op de stoel. Tot morgen!

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.