Dr. Pol, adidasjes en mijn feestje

image

Donderdag, 18 februari – Na de klok rondgeslapen te hebben sta ik vandaag weer fris en fruitig op. Je bent vast benieuwd of dat voor Romy ook zo is he? Eerst even Dr. Pol kijken die bij Koffietijd op bezoek is.

image

Niet echt dus. Dit is hoe je eruit ziet nadat een dokter 4 uur lang aan je oor heeft zitten knutselen.

image

Ga maar lekker op de bank, dan zal ik voor je zorgen.

image

Met sapjes bijvoorbeeld. Sinaasappel en appel voor de nodige vitamientjes.

image

Ondertussen werk ik nog heel even. Ook heb ik nog even contact met het AMC in verband met de zwelling van Romy’s gezicht. In eerste instantie geeft de arts aan dat we nog even naar de poli mogen komen voor een check maar na nog even overleggen wordt toch besloten het nog even aan te zien. De zwelling is niet heel erg verontrustend en vrijwel zeker het gevolg van onderhuidse bloeduitstortingen door de operatie.

image

De lunch. Romy krijgt soep want dat eet zo lekker gemakkelijk.

image

Van de bank naar mijn bed. Dat mag altijd alleen maar in bijzondere gevallen.

image

Cadeautje voor mezelf. Coole zwarte Adidasjes van Omoda.

image

Heel erg lang houd ik het vanavond weer niet vol. Ik stuur Romy naar haar eigen bed en duik er lekker vroeg in. Mijn feestje. Welterusten!

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.