Donderdag 3 september – Wasmachine, productiefoutje en gordijnen

image

Na ruim een week zonder wasmachine te hebben gezeten komt vandaag eindelijk mijn nieuwe. Het was niet meer de moeite waard om mijn oude te repareren.

image

Kijk hem nou, geen oog dicht gedaan vannacht. Gelukkig heeft hij een vriendje die op hem past.

image

Tsja, die oude wasmachine moet hierlangs na beneden en de nieuwe daarna weer omhoog. Gelukkig ben ik sterk en met een beetje hulp van een paar jonge dorpelingen lukt dat uiteindelijk.

image

Al weken word er bij ons in de straat gewerkt, de oude lantaarnpalen worden vervangen door nieuwe en modernere verlichting.

image

Hij staat! Ik ben als een klein meisje zo blij. Mijn huishouden draait al jaren zonder afwasmachine en zonder droger zou ik me ook nog wel redden maar een wasmachine is toch echt wel van essentieel belang hoor.

image

Deze is ook weer klaar. Was een serieuze reparatie en bleek iets met een tandwiel te zijn. Waarschijnlijk een productiefoutje….

image

Op Facebook is niet veel te beleven vandaag.

image

Bij mij thuis daarentegen gebeurt van alles. Nu is mijn grote broer er om de gordijnen die ik kocht op te hangen.

image

Ondertussen probeert Jeff iets te eten. Gaat niet zo lekker.

image

Tennis en voetbal, een prima combi.

image

Het is aan de temperatuur overigens goed te merken dat het najaar er aan gaat komen want man, wat is het koud ’s avonds! Welterusten

3 Comments
  1. Wat een foto verhaal. Ik dacht dat het grootste hobbel was een wasmachine te kopen. Maar het plaatsen is een ware hindernis baan

    Ik vroeg me af bij welke webwinkel de machine naar boven wordt getild en geïnstalleerd. Was dit gratis…bij mij moet is ook naar verdieping 2

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.