Donderdag, 23 juni – warm, boer geert en Wildlands

laptop

Goedemorgen zeg, wat is het warm vandaag! Ik hoor op het nieuws dat er in andere delen van het land veel overlast vanwege noodweer is maar dat is ons bespaard gebleven. Wij hebben alleen hitte gekregen. 

tonijnsalade

Het ontbijt vergeet ik. Wel eet ik om een uur of 11 2 broodjes tonijnsalade.

2016-06-23 13.48.05

En deze. De echte. Van boer Geert.

2016-06-23 16.13.07

De middag breng ik door in de salon. Geen straf want de airco draait er op volle toeren.

2016-06-23 17.26.03

Kijk Sjors nou, zo gedraagt hij zich al de hele dag. Lui beest.

2016-06-23 19.01.54

Ik heb een bijzonder kind. Als ik haar van het busstation oppik word ik zo begroet. Snel naar huis en afkoelen maar.

wildlands

Afkoelen doe ik met dit. Ik besluit er na het eten nog even op uit te gaan en de keuze valt op het centrum van Emmen. Op het nieuwe plein is slechts 1 terrasje te vinden en daar strijk ik neer. Heerlijk plekje op deze zwoele zomeravond.

wildlands

Wildlands is inmiddels gesloten natuurlijk. Voor wie nog niet geweest is, het is een aanrader hoor!

quote

Deze wijze spreuk kom ik tegen in de parkeergarage.

auto

We gaan naar huis want er zijn donkere wolken in aantocht. Uiteindelijk krijgen we helemaal niets maar kunnen we op het dakterras wel genieten van een flitsshow door onweersbuien ver weg. Met de ramen van de slaapkamer heel ver open val ik snel in slaap. Tot een volgende plog!

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.