Donderdag 23 april – Koffie, Look Good … Feel Better en studiemateriaal

image

Eerst even rustig wakker worden. Zoals altijd met koffie. 

image

Ik smeer snel 2 crackers met een beetje pindakaas want ik moet op pad.

image

Op naar Zeist. Ik werk vandaag op kantoor bij Look Good…Feel Better.

image

Waar ik onder andere de evaluatieformulieren van de workshops van de afgelopen tijd verwerk. Reacties als deze maken ons altijd erg blij!

image

Het ziet er een beetje eenzaam uit maar dat ben ik niet hoor. Er zijn wel collega’s maar die staan gewoon niet op de foto.

image

Het uitzicht op mijn werkplek. Gelukkig mag ik straks weer naar buiten.

image

De tennisbanen liggen hier in de achtertuin.

image

Dag wasmeisje, tot de volgende keer! Dit meisje staat voor de ingang van het pand waar wij samen met de Nederlandse Cosmetica Vereniging, de Vereniging van Zeepfabrikanten en de Nederlandse Aerosol Vereniging gevestigd zijn.

image

Langer binnen blijven lukte echt niet meer want het weer is er gewoon te fijn voor. De vlek op de foto is overigens hele hardnekkige vogelpoep op mijn voorruit.

image

Op weg naar huis stop ik nog even bij mijn ouders om de belastingaangifte voor ze in te vullen. Binnen 5 minuten is dat klaar en dan mag ik door naar huis. Ik gooi wat zoete aardappel, paprika en ui in de Actifry en met een schepje crème fraiche en een groenteburger is dat mijn maaltijd.

image

In plaats van vlees. Gewoon omdat ik deze lekker vind.

image

Ik verdiep me nog wat in mijn nieuwe studiemateriaal en besluit na een uurtje dat het mooi geweest is voor vandaag, tot een volgende plog!

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.