Donderdag 1 oktober – Stralende zon, Indische cake en depressie

image

Het lijkt een prachtige dag te gaan worden. Kijk eens hoe de zon straalt!

image

Hier klopt iets niet,  weet jij wat het is?

image

De pubers zijn de deur uit en ik besluit met Sjors op pad te gaan. Hyper zit hij in zijn maxi cosi.

image

Samen gaan we naar opa en oma waar oma mij dwingt om toch die plak Indische cake op te eten. Ik wilde het eigenlijk niet.

image

Dit is lekker. Sla met aardappelwedges en wat mayo en ketchup.

image

De diva is thuis en dat moet even vastgelegd worden.

image

Ook ik heb ze nu toch maar in huis gehaald, de chocoladepepernoten.

image

Alweer 25 jaar? Ik kan me de eerste afleveringen nog zo goed herinneren. Samen met mijn moeder keek ik vroeger iedere avond. Vanavond kijk ik met Romy. De documentaire over Antonie die erna uitgezonden word komt hard binnen. Een depressie is een verschrikkelijk iets, dit weet ik uit ervaring en het is erg belangrijk dat het uit de taboesfeer gehaald word zodat we durven te gaan signaleren en helpen.

image

Voor haar was het een vermoeiende dag. Lekker in bed dan maar. Tot morgen!

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.