Dinsdag 7 juli – Rondvaartboot, planner en snijbiet

image

Ik zit al vroeg op m’n kamertje en hoor ineens erg gezellige muziek voorbij komen. Een rondvaartboot in ons eigen kleine dorp!

image

Dan belt de postbode aan en brengt me dit schattige doosje. Ik weet wat erin zit.

image

Mijn nieuwe planner. Is het geen snoepje?

image

Jeff is er niet van onder de indruk. Weer hebben het lekker rustig trouwens nu Romy er niet is. Netjes en opgeruimd is en blijft het nu ook trouwens.

image

Pasta for dinner. Ik deed er snijbiet en knoflook, een ui, kookroom en peper en zout door. Van die snijbiet had ik wel wat meer kunnen gebruiken trouwens. We vinden het lekker. Morgen mijn laatste werkdag voor lgfb voor de vakantie en ik ben er wel aan toe geloof ik. Tot morgen!

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.