Dinsdag 6 oktober – Bakken uit de hemel, Chicken parmesan en schade

image

Echt fijn dit, heb ik vandaag een vrije dag gepland….komt de regen met bakken uit de hemel!

image

Niet dat ik veel heel leuke dingen wilde gaan doen hoor, ik heb namelijk eerst een afspraak bij de boekhouder.

image

Daarna een bliksembezoek aan vrienden in de stad. Wij Groningers noemen Groningen “stad” en daar ben ik dus. Heel erg dichtbij de school van Romy trouwens, zou ze hier wonen dan zou ze binnen 5 minuten in de schoolbanken zitten.

image

Thuis ligt er nog een avocado op me te wachten. Ik bak een eitje en eet deze met wat tomaatjes en de avocado. Prima lunch zo.

image

Ach gossie, die Sjors.

image

Omdat het weer buiten echt pet is nestel ik me lekker voor de tv.

image

En neem ik vandaag uitgebreid de tijd om een fijne maaltijd in elkaar te zetten.

image

Mijn versie van Chicken Parmesan. Het recept vind je hier.

imageSjors is wild, hij ruikt allerlei lekkers en wil ook!
image

Mam moet nog even op en neer naar Emmen. Romy was namelijk vandaag niet op school in Groningen maar op excursie naar Amsterdam. Zij en klasgenoot stapten vanmorgen op de trein in Emmen omdat dat logistiek gezien het handigst was. Nu ze terugkomen met de trein moet er een uur gewacht worden op de bus naar Ter Apel en daarom ben ik weer eens taxi.

image

Ik rij zonder schade op en neer. Dat kan Jeff niet zeggen want na afloop van zijn spel is er van deze auto weinig meer over. Zonde. Tot morgen!

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.