Dinsdag 26 mei – Zeist, Ikea en een fitbit challenge

image

Het weekend zit er weer op, Pinksteren is voorbij dus ik ga weer aan het werk. Onderweg naar Zeist.

image

Ik ben er bijna.

image

En ja hoor, vandaag zou ik weer verstandige keuzes maken maar dat mislukt rond een uur of elf al. Er is iemand jarig en ze trakteert. De koek ziet er zo lekker uit een ik kan gewoon niet weigeren.

image

Dan maar een minder zware lunch.

image

Samen met mijn collega’s werk ik de hele middag aan onze nieuwe database en de tijd vliegt om. Op weg naar huis mag ik weer achteraan sluiten.

image

Ik maak nog wel even een stop bij Ikea in Zwolle. Er staan nog wat dingetjes op mijn lijstje en door ze nu hier te halen hoef ik er niet voor van Ter Apel naar Groningen te rijden.

image

Vinden jullie dit net als ik ook een beetje eng? Ik ben iedere keer weer bang dat de kar zo naar beneden klettert.

image

En dan valt hij best ver.

image

Alles past weer in mijn wagentje. Ik koop een tafel, een fotoplank en 2 nieuwe lampen. Alles voor mijn nieuwe inrichting.

image

De kinderen zijn blij me weer te zien. Ik verras ze met Zweedse gehaktballetjes.

image

Met Romy ga ik nog even langs de bouwmarkt omdat ik mijn bruine tafel wit wil gaan verven en het blad wil voorzien van een grijze beitslaag. Ik hoop dat het project lukt maar eerst moet ik mijn muren verven en de vloer leggen.

image

De laatste foto van vandaag. Ik speel hier een beetje vals misschien maar het was al te donker om nog naar buiten te gaan en er is deze week een challenge gaande onder een aantal fitbit gebruikers en ik wil niet als laatste eindigen. Ik stap op de loopband en wandel nog een half uurtje. Welterusten!

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.