Dinsdag 22 september – Havermout, Jamie en wazig

havermout

Nog een beetje wazig sta ik op. De nacht was vreselijk en de wekker gaat gewoon om 6 uur, net op het moment dat ik lekker in slaap val. Een van de pubers wenst een havermoutontbijt. U wenst, ik draai.

jamie magazine

De hele dag werk ik aan mijn bureau voor Look Good Feel Better. De landelijke actiedag voor de stichting komt steeds dichterbij en er is nog genoeg werk te verzetten. Als ik klaar ben mag ik dan eindelijk het nieuwe Jamie magazine open slaan.

2015-09-22 21.51.14

Bijzonder koken doe ik vanavond echter niet, het is gewoon een bord aardappelen met groente en een stuk vlees geworden. Moe kruip ik op de bank en kijk ik naar een wazig tv programma. Morgen een betere dag? Welterusten.

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.