Dinsdag 12 mei – Koffie, Assen en Delfzijl

image

Het lijkt weer een prima dag te gaan worden vandaag en ik start natuurlijk met koffie op het dakterras.

image

Ik beantwoord wat mails en vertrek daarna naar het Wilhelmina ziekenhuis in Assen.

image

Ik woon er de workshop Look Good…Feel Better bij een heb daarna overleg met het team van vrijwilligers en mijn contactpersoon binnen het ziekenhuis. Fijn om even live bij te praten met iedereen.

image

Na deze afspraak haast ik me terug naar huis om mijn visagiekoffer en andere spullen die ik nodig ben te halen.

image

Ik ben een uurtje thuis en rij dan naar Delfzijl. Vandaag is het de Dag van de Verpleging en we zullen ons steentje bijdragen door verpleegkundigen mooi op te maken en ondertussen promoten we de workshops voor patiënten nog eens extra. Het is een gezellige drukke boel.

image

Moe maar voldaan stap ik weer in de auto.

image

Delfzijl voelt toch altijd een beetje als het einde van Nederland. Toch is het er best mooi.

image

Mijn werkdag zit erop.

image

Thuis kan ik zo aanschuiven en krijg ik een lekkere maaltijd voorgeschoteld.

image

Sjors ook een stukje?

image

Ik laat het maar niet liggen tot morgen een maak direct de gebruikte kwasten weer schoon.

image

Ik ben moe en wil gaan slapen maar kom op het toilet 2 van deze monsters tegen. De andere zat op de muur. Ik krijg hier altijd echt kippenvel van, bah. Ik twijfel een minuut of 5 maar moet echt plassen en ga zo niet zitten. Met een schoen mep ik ze allebei dood, sorry.

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.