Dinsdag 11 oktober – Beginning, arretjescake en Meeden

 

The beginning is always today. Inderdaad.

Ook goedemorgen. Ik begin met koffie en wat leesvoer.

Mmmm, lijkt me heerlijk! Binnenkort ga ik dit recept proberen.

Want ik heb er nu geen tijd voor. Hup, aan het werk! Voor de oplettende kijker: ik heb het al gezellig gemaakt met een kaarsje.

Onze eetkamertafel is al snel een puinhoop. Ik heb een eigen werkkamer maar daar is het in de zomer erg warm en in het najaar erg koud. Hier is het comfortabel.

De suiker- en boterbom van vandaag. Mijn moeder maakte vorige week al een arretjescake voor ons en hier is nog een klein stukje van overgebleven. Ik eet het op. Bam, zit ik gelijk aan mijn max. calorie inname van deze dag.

Het witte kunststof bandje van mijn Gears2 ziet er al niet meer uit en ik krijg hem ook niet meer schoon. Daarom bestelde ik deze adapters waarmee ik ieder ander horlogebandje aan mijn klokje kan bevestigen. Zo kan ik ook lekker vaak wisselen en daar hou ik van.

Hier ook van trouwens, dit is de boerenkool stamppot van gisteravond. Die bak ik gewoon lekker op in een pan. Voor de kinderen een karbootje erbij en ook nog wat soep vooraf.

En ik ga er nog even op uit. Tennis in Meeden. Lekker warm bij de kachel toekijken hoe anderen zich in het zweet werken. Dat ga ik een andere keer wel weer doen, welterusten!

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.