Dagboek week 7 – Een verhuizing, pannenkoeken en het bos

Maandagmiddag is Romy klaar met Carnaval, komt ze snel thuis om te douchen en binnen een uur vertrekt ze met bijna al haar spullen richting Amsterdam. Het komende half jaar woont ze daar voor haar stage bij modeontwerper Bas Kosters en ze heeft er zin in. Ik heb er maar een klein beetje moeite mee.

Afgelopen weekend kreeg ik een bosje mooie tulpen, ik krijg zin in het voorjaar!

Camouflage en foundation, belangrijke stappen in het 12-stappenplan van de workshops Look Good Feel Better.

Ik krijg deze week ook plotseling zin in pannenkoeken. Lekker met wat Maple Syrup.

Geen zin om te koken. Dan eet ik een pitabroodje met kaas, worst, komkommer en rucola met een klein beetje remouladesaus.

Vrijdag. Aan het einde van de middag ruim ik de salon op en sluit ik mijn werkweek af.

Zaterdag is het koud. Zelfs bij ons in huis. Stomme Toon.

Omdat ik nog flink wat punten op mijn Hema klantenkaart had staan en ik ze op moest maken bestelde ik online voor € 5,- nieuwe cappuccinomokken. Ik vind vooral de kleur erg leuk.

Hond op tafel, kan allemaal in ons huishouden.

Zondag moet ik mijn hoofd leegmaken. Ik was vrijwel de hele week binnen en voel vandaag echt de behoefte om even buiten te zijn. Dat doen we door een lekkere wandeling door de bossen. Het zonnetje schijnt, voorjaar, waar blijf je nou?

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.