Dagboek week 51 en 52

Het zal te maken hebben met de tijd van het jaar maar ik ben de draad even kwijt. Op mijn telefoon staan best wat foto´s van de afgelopen 2 weken maar ik weet even niet meer wat bij welke dag hoorde. Daarom dit keer een bijdrage van 2 weken tegelijk. Op mijn laatste kantoordag van dit jaar ging ik samen met mijn collega´s naar het Ici Paris filiaal in Zeist om de Good Vibes bracelet live te aanschouwen. Ik had hem natuurlijk al veel eerder gezien maar dit was toch best wel erg leuk. Nog tot januari verkrijgbaar overigens.

Op het laatste moment nog allerlei dingen voor Look Good Feel Better doen. Gelukkig heb ik af en toe wat hulp van Romy.

Ergens lukte het me nog een goede maaltijd in elkaar te zetten.

Want toen begonnen de Kerstdagen.

Kerstavond, lekker knus onder een dekentje op de bank.

1e Kerstdag waren we bij mijn ouders thuis uitgenodigd en speciaal daarvoor maakte ik van mijn steile haar engelenhaar.

Mijn vader nam Sjors bij hem op zijn bed in de kamer en zorgde ervoor dat ook hij niets te kort kwam. Op het menu stond rollade, kip, aardappeltjes en de heerlijke witlofsalade van mijn moeder. Simpel, maar erg lekker.

En op 2e Kerstdag produceerde ik dit. Ook prima want eigenlijk hadden we helemaal geen honger want kort hiervoor maakten we een hapjesschaal leeg. Is allemaal wel precies zoals het hoort met Kerst.

Het toetje namen we dan ook pas bij de koffie in de avond. Mijn versie van Eton Mess. Met slagroom met extra veel suiker.

2 dagen later alweer aan de oliebollen. We brachten de dagen tussen Kerst en Oud- en Nieuw door op de tennisvereniging en deze oliebollen waren speciaal gebakken voor het Oliebollentoernooi voor de jeugd. Schalen vol werden er gebakken en ze gingen allemaal op. Tot volgend jaar!

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.