Dagboek week 50 – Sinterkerst, lampies en het kerstgevoel

Hoe onze eetkamertafel eruit ziet als dochterlief aan het knutselen is. Glitter all over the table. Ze viert Sinterkerst.

Toch nog een sneeuwfoto van mij. Gemaakt toen ik Sjors nog even snel buiten liet. Verder bleef ik tijdens de witte dagen vooral binnen.

We waren er al een tijdje mee bezig en deze week ging hij eindelijk in premiere! De Good Vibes armband die vanaf nu te koop is in alle Ici Paris XL filialen (en online natuurlijk) voor € 14,95. De armband is ontworpen door Mimi Nizan en hiermee steunt Ici Paris XL Look Good Feel Better.

Tijd om de kerstboom van zolder te halen. Hij staat er nog een beetje zielig bij.

Jeffrey helpt gelukkig, en binnen mum van tijd is het weer een mooi boompie.

En net als veel van mijn buren hang ik ook lampies voor de ramen.

En ik heb het kerstgevoel in het weekend tot me genomen hoor! In de vorm van een goed glas Glühwein op de Kerstmarkt. Doe ik ieder jaar en pas vanaf dat moment krijg ik het ‘kerstgevoel’. Wat dat ook moge zijn.

Een ezel en 2 schapen maken het gevoel compleet.

Dag Leer, tot volgend jaar!

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.