Dagboek week 5 – Alkmaar, Deventer en Volendam

Maandag maak ik eerst mijn mailbox leeg en begin daarna aan de voorbereidingen voor mijn afspraak in de avond. Ik moet hiervoor ook een aardig eindje reizen en dus prep ik mijn maaltijd voor onderweg. Ik neem onder andere wat komkommer met hummus mee die ik op deze manier handig verpak. Kan ik onderweg lekker dippen.

Wat een weertje zeg! Ergens halverwege Friesland maak ik een korte pitsstop en ik word letterlijk de auto weer in geblazen.

Gelukkig kom ik veilig aan in Alkmaar en kan de promotieworkshop voor het personeel op de oncologieafdeling beginnen.

Dinsdag werk ik op kantoor in Zeist en omdat het druk en hectisch is zijn er geen foto’s van. Wel eentje van de mooie lucht onderweg.

Woensdag heb ik een afspraak in Deventer voor Look Good Feel Better. Het is alweer een tijdje geleden dat ik hier was, fijn om even weer bij te praten met mijn contactpersoon.

Donderdag is mijn werkweek voor Look Good Feel Better eigenlijk alweer voorbij maar omdat de actie ‘Geef een glimlach cadeau’ aanstaande zondag gaat beginnen moeten er voor wat betreft communicatie nog best veel dingen gebeuren. Ik werk daarom vandaag en morgen nog een flink aantal uren extra.

Donderdagavond onderweg naar de schoonheidssalon. Alweer een mooie lucht.

Vrijdag is er weer een Dames over de Kook avond. Dit keer hebben we met ons kookgroepje bij mij thuis afgesproken. Paulien heeft een super lekkere Mexicaanse soep gemaakt.

En Marjolein het toetje. Eton Mess naar eigen recept. Met hazelnootschuim uit eigen oven.

Zaterdag kleurt een beetje wit. Ik blijf lekker bij de kachel.

En kijk natuurlijk naar Wie is de mol. Een van mijn mollen ruimt het veld. As usual, want ik heb de mol nog nooit ontmaskerd.

Pas laat in de avond begin ik met de voorbereidingen voor morgen. Mijn kwasten moeten nog in bad.

 

We zijn vandaag, op Wereldkankerdag, te gast in Hotel Spaander in Volendam en op uitnodiging van de Postcodeloterij verzorgen wij er een workshop voor hun genodigden. Onder andere natuurlijk om meer naamsbekendheid voor Look Good Feel Better te genereren.

Na afloop moet er natuurlijk een foto van het hele team van vandaag gemaakt worden. Mettina regisseert en de foto is uiteindelijk helemaal gelukt.

De aardige meneer die de foto voor ons maakte blijkt een goochelaar en hij neemt ons nog even op de hak. Later op de avond observeer ik hem nog even goed en ik heb de truc inmiddels door hoor!

Moe maar erg voldaan verlaat ik de haven van Volendam. Het was een drukke en hectische week maar ik heb er van genoten!

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.