Dagboek week 49 – Chocolade, Macbook en eterij

Maandag werk ik, zoals vaak, op kantoor in Zeist. Van de heren van de NCV en NVZ krijg ik deze lekkere chocoladeletter. Als ik na 2,5 uur terug naar huis reizen aankom is er al een flink stuk verdwenen. Oeps.

Dit is wel de verassing van het jaar hoor. Mijn Macbook begaf het al in 2012 en destijds bleek na een analyse dat het moederbord vervangen moest worden. Dat zou me destijds 350 euro gaan kosten dus ik besloot het niet te laten doen. Ik heb hem echter wel bewaard omdat er een spiksplinternieuwe harde schijf in zit. Dinsdag probeerde ik hem voor de lol eens even weer op te starten en zie, hij doet het gewoon!!!!!! Bizar. Probleem is nu wel dat het nieuwste besturingsprogramma niet geïnstalleerd kan worden omdat dit oudje daar niet geschikt voor is.

Met Jeff op bezoek bij pap. Jeff haalt opa even uit bed. Staan is best lekker als je al een paar dagen ligt. Met zijn ribben en schouder gaat het nog niet zo lekker maar het komt uiteindelijk vast allemaal goed.

Met Romy shop ik bij Action. Ik koop deze gelsokken, ze geven je superzachte voeten! Flinke laag creme op je voeten, sokken aan en vooral blijven zitten. Er zit een soort van gellaag in de sokken die ervoor zorgt dat ze lekker warm worden en de creme goed intrekt. Na een minuut of 10 mogen ze dan weer uit.

Rijst met brocoli, wortelen en kip. Gemarineerd in een marinade waarvan ik het recept alweer vergeten ben. Een soort van Teryaki was het.

Dit recept weet ik nog wel. 2 boterhammen met kaas.

Vrijdagavond was er een etentje waarvoor ik samen met mijn vader en moeder uitgenodigd was. Omdat mijn vader niet mee kon ging ik alleen met mijn moeder. Ook gezellig. Ik eet een tortellini met ricotta en spinazie en het bord is dus echt veel te vol he?! De helft was ook genoeg geweest.

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.