Dagboek week 48 – Inserts, snert en het ziekenhuis

De tosti, maar dan met een gebakken eitje ertussen. Een croque Madame.

Nog heel even en dan zit het jaar er alweer op. Ik print alvast nieuwe inserts voor mijn organizer en dit jaar voorzie ik iedere week van een leuke quote en mijn logo. Ik ben nu al benieuwd wat 2018 gaat brengen.

Hierdoor ben ik een beetje verdrietig. De aardappels op het bord werden wel warm maar het bord overleeft het niet. Schijnt vaker te gebeuren met Blond borden in de magnetron.

Ik wilde bietenburgers maken maar zoals je ziet mislukte dit een beetje. Qua smaak waren ze ook niet heel erg lekker en dat terwijl ik gek op bieten ben.

Dit ziet er ook niet echt smakelijk uit maar dat was het wel! De eerste liters snert van dit seizoen zijn een feit.

Romy maakte deze coole slinger voor me. Hangt nu pontificaal boven mijn bed.

Bijna kerst. Dus chocolademelk met een melkschuimlaagje in een kerstmok.

Ossenworst op Vitalu crackers.

En toen liep de week ineens toch nog even iets anders dan gepland. Mijn vader belandde na een flinke val in het ziekenhuis. We schrokken flink.

Samen met mijn broer en mijn moeder bracht ik wat uurtjes door in het ziekenhuis. Echt smerige broodjes waren dit trouwens.

Inmiddels is hij weer thuis maar wel op een bed in de woonkamer.Een gescheurde pees in zijn schouder en flink gekneusde ribben hield hij over aan zijn val.  3x per dag komt er nu hulp om hem te verzorgen en we duimen dat hij snel weer op zal knappen.

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.