Dagboek week 47 – Mimi, Ici Paris XL en wijntjes

Maandag breng ik door op kantoor in Zeist, we pakken alvast het promotiemateriaal voor de actie “Geef een Glimlach cadeau” in. De actie start op 4 februari en duurt de hele maand. Info vind je hier.

Dinsdag ben ik in Amsterdam. Ik ben al vroeg in het Scheepvaartmuseum. Huh?

In het scheepvaartmuseum is vandaag het persevent van Ici Paris XL. Samen met Mimi Nizan sta ik er voor Look Good Feel Better. Mimi heeft al zo ontzettend veel mooie dingen gedaan met haar illustraties en nu heeft ze in opdracht van Ici Paris XL iets heel tofs voor Look Good Feel Better gemaakt!

Ik heb je nieuwsgierig gemaakt he? Hier alvast een kleine sneek peek. Vanaf 11 december verkrijgbaar in alle Ici filialen.

De middag vloog voorbij, toen ik omkeek was het al donker buiten.

Het was een ontzettend fijne middag, ik heb veel enthousiaste dames en af en toe een heer gesproken.

Kijk nou, hoe mooi is het binnenplein van het museum in de avond. ♥

Tijd voor mij om onze mooie hoofdstad weer te verlaten. Ik wandel niet heel stevig door want ik wil nog even genieten van de bedrijvigheid hier.

Woensdag reis ik naar Ede. Look Good Feel Better kleurt hier perfect bij de kleur van het licht en het interieur.

Woensdagavond ben ik redelijk laat thuis en heb ik geen zin meer om te koken. Ik gooi wat wortelen en komkommer in de keukenmachine en in een kom doe ik er wat ijsbergsla, mais en kidneybonen bij. Wat hummus maakt mijn snelle gerecht helemaal af.

Spruiten en een vegetarische schnitzel op vrijdag. Het recept van de kerriespruitjes lees je hier.

Zaterdag kletst Romy even bij met Sjors. Ook zij heeft een drukke week achter de rug.

En ik? Ik geniet van lekker eten en een wijntje met vrienden. We stappen hierna op de fiets voor een feestje elders. Het is best al lang geleden dat we samen op stap gingen en het is weer supergezellig.

Midden in de nacht aan de gebraden kippetjes uit de oven. Helemaal gesloopt rollen we ons bed in. Ik sluit hier af. Je begrijpt vast wel dat er zondag niet heel veel meer gedaan is.

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.