Dagboek week 45 – Nascholing, een feestje en we willen graag jouw stem!

En zo is het.

Maandag begin ik op kantoor in Zeist. Dit mooie boek van Saskia kwam kortgeleden uit en ze stuurde ons ook een exemplaar.

Dit is waar we de energie en puf vandaan halen om door te gaan met ons mooie werk!

Alhoewel een boterham met pindakaas ook wel werkt.

Dinsdag is het koud zeg! Ik loop de hele dag te bibberen ondanks dat ik de verwarming flink opgestookt heb.

In de avond onder een dekentje op de bank nog even wat werk afmaken.

Ontbijt, pap met koek-en speculaaskruiden. In plaats van suiker of honing. Beter.

Gebakje. Bijna net zo lekker.

Donderdag is er een nascholingsdag van de BGN met als thema “Koolhydraatbeperkt, hulpmiddel of hype?” Ik ben eigenlijk wel benieuwd naar wat jullie vinden van het idee om zo min mogelijk koolhydraten te eten. Kun jij je een leven zonder bijvoorbeeld brood, aardappelen en pasta voorstellen?

Nu een van de parkeergarages op Windesheim gesloten is betekent dat een flink stuk lopen van en naar je auto. Zo kom ik vandaag toch nog gemakkelijk aan mijn beweging, fijn!

Dit is minder fijn, uiteindelijk doe ik er bijna 2 uur over om van Zwolle naar huis te rijden. Stom.

Een omelet met ruim 200 gram groente als avondeten.

Vrijdag ben ik in de salon. Ik maak hier dus eigenlijk nooit foto’s in verband met de privacy van onze klanten. Ik bezoek vandaag onder andere een klant thuis en verf en epileer haar wenkbrauwen.

Met tussendoor een gemakkelijke wrap met kip, sla en homemade tzaziki.

Zaterdagmorgen mag ik dan eindelijk lekker lang slapen en de dag rustig beginnen aan tafel met koffie en de Allerhande.

Afgelopen woensdag vierde mijn moeder haar verjaardag groots. Mijn broer trad zelfs voor haar op!

Hond op tafel. Heel normaal bij ons thuis.

Als laatste nog even dit: Romy doet mee aan een collage wedstrijd en heeft hiervoor dit mooie exemplaar gemaakt. De collage met de meeste stemmen wint en de wedstrijd eindigt a.s. vrijdag. Heb jij al voor haar gestemd? Dan natuurlijk heel erg bedankt namens Romy, maar als je dat nog niet gedaan hebt zouden we het heel fijn vinden als je dit alsnog doet. Stemmen kan direct door op de foto hierboven of hier te klikken en als je alle andere deelnemers eerst nog even wilt bekijken dan kan dat hier.

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.