Dagboek week 41 – Zeist, Veenendaal en brood

Ik start mijn weekoverzicht een beetje laat dit keer. Hier is het al maandagavond. Ik was de hele dag in Zeist en rol pas rond 8 uur doodmoe over de drempel.

Er moet nog wel iets gevierd worden. Mijn lief is namelijk jarig. Hij is nog later thuis dan ik en dit is onze midnight snack. Vlak voor sluitingstijd bij de Appie gekocht en dus super voordelig.

Dinsdagmorgen ben ik weer op pad. Het Van der Valk hotel in Veenendaal is mijn eindbestemming.

Waar ik weer een aantal Ici Paris XL dames train voor Look Good Feel Better. Ten tijde van deze foto waren ze alweer onderweg naar huis. Ik heb hier een fijne lunch gegeten trouwens.

Na thuiskomst trakteer ik mezelf op een lekkere cappuccino. Met flink schuim en een scheutje Monin siroop.

Sjors hoort een koekje knisperen en wil ook.

Ik bakte deze week zelf mijn brood. De geur in huis is goddelijk en het brood snel op.

Donderdag moest Romy rij examen doen. Op dat moment zat ook ik in de auto en deed ik dit. Het hielp helaas niet. Betekent wel dat ik mijn auto voorlopig nog voor mezelf heb, da’s dan wel weer positief.

Met Romy en mijn moeder shopte ik in Groningen. Bij de Pepernotenfabriek keken we onze ogen uit. En echt waar, ik kocht er niets.

Noodles met kip, lenteui, tauge, ei en gebakken uitjes. Yummie.

Vrijdagavond op bezoek bij Kim. We hebben elkaar alweer veel te lang niet gezien en gesproken en terwijl poekie slaapt kletsen wij bij.

Zaterdagmorgen. Gewoon nog donker buiten! Zo vroeg moest ik dus opstaan.

Want we moesten weer een paar puntjes binnenhalen voor de competitie. Missie geslaagd, we winnen met 4-0. Volgende week spelen we de laatste competitiedag en dan breekt het winterseizoen alweer aan. Tot volgende week!

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.