Dagboek week 39 – Herfst, Flawless en Look Good Feel Better

herfstbladeren

Maandag bracht ik door op kantoor bij Look Good Feel Better in Zeist. Dat het blad aan de bomen nu snel verdwijnt was aan het einde van de dag goed te zien op de parkeerplaats.

flawless amanda rijff

Flawless, een boek over schoonheid en balans van Amanda Rijff. Aanradertje.

Bij Margriet in Zeist mocht ik nog een mooi boeket bloemen laten samenstellen als cadeautje voor mijn verjaardag. Het werd een veldboeket.

pasta met rucola

Pasta met rucola. Het is de verse pasta uit de koeling bij de Aldi. Erg lekker als je ’t mij vraagt.

delfzicht delfzijl

Op bezoek bij de workshop Look Good Feel Better in Delfzijl. De allerlaatste keer hier want het ziekenhuis gaat ergens volgend jaar verhuizen naar de nieuwe locatie in Scheemda.

De boodschappenwagen. Zoals je ziet met overwegend goede dingen. De pot satésaus koop ik trouwens echt niet voor mezelf maar voor de man. Liefde gaat door de maag zeggen ze en als dat betekent dat ik af en toe een pot met van dat vieze bruine spul moet kopen dan doe ik dat natuurlijk graag.

tonijnsalade

Dit ziet eruit als smurrie maar het is tonijnsalade. Tonijn op water uit een blikje met wat mayo, peper en zout en een uitje. Lekker op een geroosterde bruine boterham!

Moeilijk kijkend hoofd. Ik had het ook moeilijk want ik verrekte van de kou. Heeft met het wennen aan het jaargetijde te maken denk ik.

couscous

Alweer rucola. Maar dan met couscous, tomaat, ui en paprika.

Vrijdag maakten Trea en ik iemand blij met haar proefkapsel en make-up ter voorbereiding op haar huwelijk. De generale repetitie lukte goed.

omelet

Een omelet als lunch.

Nog meer herfst. Deze zien er wel giftig uit trouwens, wie weet welke paddenstoel dit is?

Zondag zag ik, net als vele medelanders, Max het podium beklimmen. Ik ben geen groot fan maar dit is wel tof hoor.

clinic jacca eltingh

Wat ook tof was, was de tennisclinic van Jacco Eltingh op de tennisvereniging in Musselkanaal. Ik deed niet mee maar had wel een gezellige middag. De aftermovie kun je hier zien.

Tot volgende week!

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.