Dagboek week 31 – De 80-20 regel maar dan omgekeerd


Bij voorbaat alvast mijn excuses want dit overzicht zit vol foodfoto’s. Mijn voornemen was om deze week de 80-20 regel weer te gaan hanteren. Aan het einde van mijn overzicht zul je zien dat het de 20-80 regel geworden is. 20% goed en gezond eten en 80% rommel. Rommel waar ik overigens wel erg van genoten heb.

Eieren fipronil

Tsja, die eieren he? Dat de voorzitter van de Nederlandse Vakbond Pluimveehouders deze achternaam draagt is dan wel weer grappig.

Nasi brocolli

Ik begon dus goed. Rijst met ham en brocolli.

Monchou oreo taart

Maar toen. Toen kwam de zin in MonChou taart. En die maakte ik dus ook gewoon. Met een bodem en vulling met Oreo koekjes en zoals je ziet kreeg de taart niet eens de kans om op te stijven in de koelkast.

Chaudfontaine fusion

Chaudfontaine stuurde me een nieuw drankje. Bronwater met bubbels en een smaakje. Citroen en Mint is tot nu toe mijn favoriet.

De duinfoto van het Badgastentoernooi van TC Petten van dit jaar. Vorige week lijkt alweer zo lang geleden.

Gelukkig hebben we de bloemen nog. Traditiegetrouw krijgt iedere deelnemer deze aan het einde van het toernooi. Altijd prijs dus.

Ik nam het tennisracket ook nog even in handen. Dat ging niet heel erg soepel en al snel belanden we daarom in de kantine voor een borrel. Kijkend naar, natuurlijk, ons nationaal dameselftal.

Ja, alweer taart. Op zaterdagavond en omdat ze in de aanbieding waren. Ik beloof geen beterschap voor volgende week. Nog 1 weekje werken en dan heb ik vakantie!

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.