Dagboek week 30 – Badgastentoernooi in Petten

Week 30 is ieder jaar de week van…Badgastentoernooi in Petten! Ik heb er zin in en de weersvoorspellingen zijn buitengewoon goed. Het gaat zelfs bloedheet worden deze week.

tc petten badgastentoernooi

Ik doe dit jaar mee in de categorie Mix 7 en onze eerste wedstrijd blijkt ook gelijk onze laatste. Het is wel een erg pittige wedstrijd want we verliezen in 3 sets en staan in totaal 3,5 uur op de baan. Ik overleef de hitte door veel te blijven drinken. Voor het eerst in mijn hele tenniscarrière krijg ik na afloop medeleven van mijn lief, hij vindt het zielig voor me dat ik na zoveel moeite in de hitte uiteindelijk toch verlies. 🙂

tennis petten

Mijn lief doet ook mee. Hij speelt Mix 3 en ook hij heeft het zwaar.

Af en toe (v)luchten we op het strand waar zelfs de meeuwen hijgend op het dak van de strandtent zitten.

Dreigende luchten komen onze kant op maar de locals weten me te vertellen dat we geen regen gaan krijgen dankzij “het gat van Petten”. Blijkt toch niet helemaal waar want uiteindelijk valt er ’s nachts toch een heel klein beetje regen.

Zo zien mijn ochtenden eruit deze week. Ik heb nl nog geen vakantie maar werk gewoon iedere ochtend aan tafel op ons logeeradres. Mijn lief slaapt uit en Bas en Marita werken deze week ook gewoon.

Op de tennisvereniging zorgt men ook goed voor ons. Iedere avond kunnen we genieten van de kookkunsten van verschillende leden. Woensdagavond is bijvoorbeeld altijd de avond van de kip van Klaas.

En daarnaast geniet ik ook van de kroketten bij Zee&Zo op het strand.

bloedmaan

Hebben jullie de bloedmaan ook gezien? Wij moesten wel even zoeken en door flink in te zoomen kon ik hem toch nog vastleggen.

Help, een pad! In de tuin van Bas en Marita kom je niet alleen eenden tegen maar ook deze.

En deze. Lief he? Hij/zij krijgt iedere dag een schoteltje water en kattenbrokjes van Marita.

Egmond aan Zee

Behalve tennissen doen we ’s middags ook nog leuke dingen. Vrijdag rijden we naar Egmond aan Zee. Het waait er flink en ik vind het heerlijk. Na een korte shopsessie in het gezellige dorp en een relaxmoment op het strand zijn we helemaal afgekoeld. We hebben weer genoten in Petten deze week, met grote dank aan ons logeeradres!!

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.