Dagboek week 30 – Badgastentennis in Petten

Mijn week was qua werk een redelijk korte week. Met een fijn vooruitzicht begon ik maandagmorgen met wat klussen voor Look Good Feel Better. Het duurde helaas langer dan gepland.

Tegenwoordig lukt het me steeds vaker om keurig te ontbijten. Voorheen gebeurde het namelijk vaak dat ik pas rond de middag iets te eten nam. Met vandaag een hoofdrol voor de Zespri Gold kiwi.

Dinsdag sluit ik aan het einde van de middag mijn pc en pak snel mijn koffer, we gaan de dijk over richting Petten!

Voor het jaarlijkse Badgasten tennistoernooi. Dit jaar doe ik zelf (weer) niet mee maar mijn tennisleraar wel en we zijn er net op tijd voor zijn eerste wedstrijd.

Zee&zo petten

Woensdag stranddag. Het weer was echt heerlijk, de zon schijnt en het is lekker druk op het strand.

Hier hangen we een uurtje of 2.

De kip van Klaas. Klaas is er ieder jaar en bereid voor ons heerlijke piri piri kippen. Die piri piri haalt hij echt zelf in Portugal. Overigens krijgen we iedere avond voor een prikkie een warme maaltijd bij de tennisvereniging in Petten. Prima geregeld!

En tennis. again.

Vrijdagavond eten we visjes van Heeg. Heeg is visser en heeft er echt verstand van, ik ben geen visfan maar eet het wel als hij ze bakt.

Heel veel tennis dus deze week. We maken op zaterdag nog even een kort uitstapje naar Schagen.

En mijn tennisleraar en Karin staan op zondag gewoon zomaar in de finale mix 3. Karin riep dat ze een helm op wilde gaan zetten omdat de ballen in deze categorie soms misschien wat te hard voor haar zouden gaan maar ze deed het niet. Petje af hoor!

En ineens zit het er alweer op. De week is voorbij gevlogen en we moeten weer naar huis. Dag Petten, tot een volgende keer!

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.