Dagboek week 3 – Bath&Bodyworks, Zen en Squalan

Omdat ik vorige week de hele week in bed en op de bank doorgebracht heb sla ik het dagboek van week 2 over. Week 3 begint met de thuiskomst van Romy. Na haar tripje naar New York komt ze thuis met een cadeautje voor mij. Eigenlijk is het geen verassing want ik had haar gewoon opdracht gegeven dit voor me mee te nemen. Het zijn mini flesjes hand desinfectant van Bath&Bodyworks met daarbij een sleutelhanger waar je een flesje in kunt klikken zodat je er altijd 1 bij je hebt. Ze ruiken super lekker en zijn erg handig!

Dinsdag heb ik een afspraak voor Look Good Feel Better in Groningen. Komend weekend is er het Eurosonic festival en nu al mag je hier niet parkeren. Blijkbaar geldt dit voor veel mensen niet.

Oeps.

Woensdag rij ik eerst naar Renswoude voor een afspraak bij Ici Paris. Daarna vliegensvlug terug naar Emmen voor mijn volgende agendapunt. Nou ja, vliegensvlug ging het niet want het weer was behoorlijk wispelturig.

In Emmen heb ik in het ziekenhuis een afspraak met mijn contactpersoon voor de Look Good Feel Better workshops. Toevallig heeft mijn vader op bijna hetzelfde moment een afspraak met zijn arts en dus wacht ik even op hem en breng hem thuis.

Thuis tref ik dit aan. Zen.

Donderdag begint in Groningen wit. Ik ben in Delfzijl voor waarschijnlijk de allerlaatste workshop op deze locatie. In de loop van dit jaar gaat het ziekenhuis hier sluiten en opent het nieuwe ziekenhuis in Scheemda.

Donderdag was ook de dag van de storm. In Delfzijl waaide het aardig maar ik geloof dat wij hier in het Noorden nog mazzel hadden. Wel lagen er ineens 2 preien bij ons in de tuin. Uit de boodschappentas van een buurtgenoot gewaaid misschien?

Planten water geven staat nooit bovenaan op mijn to do lijstje maar vandaag wel. Ze zagen er al een beetje slapjes uit namelijk.

squalan

Kennen jullie dit huidverzorgingsmerk al? Dit is een gezichtsolie van het merk Squalan. Het is volgens mij een vrij nieuw huidverzorgingsmerk dat plantaardige ingrediënten gebruikt en dierproefvrij is. Het is geschikt voor alle huidtype’s, zelfs voor de heel gevoelige. Ik heb de olie nu een paar keer op mijn gezicht gebruikt en het voelt erg prettig aan. Er zit trouwens helemaal geen parfum in en het ruikt dus gewoon naar helemaal niks. Ik test hem nu al een paar dagen op een aantal eczeem plekjes in mijn nek en ook dat gaat best goed.

Dit was ‘m, week 3. Tot een volgende week!

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.