Dagboek week 28 – Tennis, lekker ijsje en een zomerse bbq

Alweer weken geleden verscheen mijn laatste dagboek online. Daarom deze week weer een overzicht van mijn afgelopen week.

a28 amersfoort

Nog maar heel even en dan breekt de zomervakantieperiode aan. Vandaag dus voorlopig de laatste kantoordag samen met mijn collega’s bij Look Good Feel Better. Dat we bijna allemaal in verschillende regio’s wonen is best een voordeel in deze periode want dat betekent dat we gemakkelijk om beurten op vakantie zijn en er dus geen problemen met de personele bezetting zijn.

pokebowl

Ik moest eigenlijk een boodschap halen voor het avondeten maar had geen puf meer. Na even zoeken vond ik nog wat rijst en mais in de kast, gooide er wat kokosmelk, bonen, creme fraiche en currypasta bij en had een heerlijk maaltje.

lidl salted caramel

En dan deze als toetje. Salted caramel ijs van Lidl. Aanradertje.

zomerse barbecue

Ik werkte verder de hele week thuis en maakte verder geen foto’s. Vrijdagavond stond er een zomerse bbq met de tennisdames op de planning. Op de foto is geen vlees of vis te zien maar er was echt genoeg! Iedereen nam iets mee en het werd een gezellige avond.

Op een prachtige locatie. Onze Astrid woont dan ook op een heerlijk rustig plekje op het Groningse platteland.

beachtennis stadskanaal

Zaterdag staat ook weer in het teken van tennis. Beachtennis welteverstaan. In de brandende zon vermaakt ik me prima.

dr oetker bloemkoolpizza

Zo goed zelfs dat er weinig tijd was om te koken. We moesten namelijk binnen een uur de deur weer uit en daarom koos ik deze. Hij bleek ook nog eens erg lekker trouwens.

tennis ter apel

Zaterdagavond was er een tennisclinic voor Scouting Ter Apel op onze tennisvereniging. Mijn lief moest deze natuurlijk verzorgen en ik zorgde voor de drankjes.

Onder andere samen met deze man. Uiteindelijk lagen we pas rond het ochtendgloren in bed.

tatc ter apel

Waar ik zondagmorgen een beetje spijt van had. Opnieuw tennis, dit keer voor de jeugd. Gelukkig waren zij rond de middag klaar met hun wedstrijden en mocht ik mijn bedje weer in.

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.