Dagboek week 28 – Nieuwe bril, diploma en beachtennis

Maandag bracht ik door in Zeist. Na een lange dag op kantoor rijd ik onder het genot van mijn Summer rewind Spotify playlist terug naar huis. Het werd richting het Noorden steeds donkerder in de lucht en uiteindelijk reed ik nog slechts 70 km per uur op de autoweg. Lang geleden dat er zoveel water ineens naar beneden kwam.

Een snelle en gemakkelijke maaltijd. Doe ik altijd op drukke dagen. Dit is een pasta met kookroom light, vette spek en flink wat spinazie.

Dinsdagavond ging ik met Jeff op bezoek bij opa en oma. Of eigenlijk alleen bij oma want opa was er niet. Jeff wilde namelijk even zijn nieuwe bril laten zien. Staat hem prachtig he?

Terwijl Jeff bijkletst met oma rijd ik naar station Emmen Zuid om Romy op te pikken. Zij had vandaag met een vriendin in Amsterdam afgesproken en omdat ik toch bij oma in Emmen ben stapt ze hier uit. Bijna strompelend eigenlijk, ze is bekaf van een hele dag shoppen.

Woensdag mocht Jeff dan eindelijk zijn diploma in ontvangst nemen. Wij zijn blij! Er blijkt een flinke afterparty te zijn geregeld door de opleiding en we laten hem rond een uur of 10 achter op het feest. Ik ga er ’s nachts nog wel even uit om hem van het busstation te halen, hij nam natuurlijk de allerlaatste bus terug naar huis.

Donderdag onderweg van de salon naar huis. Wat is Nederland toch mooi he?

Dit is ook mooi. En lekker. Zoete aardappel en pastinaak met broccoli en een beetje sla.

Het weekend bestond grotendeels uit beachtennis. Ik keek toe en vermaakte me prima maar misschien moet ik volgend jaar toch ook maar mee gaan doen.

Zondag hadden we een lazy sunday. Zaterdag hadden we twee verjaardagsfeestjes en uiteindelijk werd het toch wel heel erg laat. We aten maar gewoon wat hapjes uit het vuistje en keken ondertussen naar de Tour. De Wimbledon finale van Federer sloegen we over want de uitslag was ons van tevoren al bekend. 🙂

Tot volgende week!

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.