Dagboek week 26 – Milkshake zilvershampoo, een modeshow en tennis

Vorige week bestelde ik de milkshake zilvershampoo en vandaag komt ‘ie binnen. Ik heb alleen geen tijd om hem nu te proberen dus dat moet even wachten tot later deze week.

Opnieuw commentaar bij een YouTube video voor Look Good Feel Better inspreken. Het filmpje was al gepubliceerd maar stom genoeg had ik hierin het originele geluid niet verwijderd.

Romy bij haar schoonmoeder in de kappersstoel. Er gaat een flink stuk af en daarmee verdwijnt er ook direct een stuk groen uit het haar. Het was oorspronkelijk blauw geverfd maar door gebruik van zilvershampoo voor het assig maken van het blonde werd het blauwe daarna groen. Weer iets geleerd.

Mijn Twingo en ik beleven samen weer een hoogtepunt. 70.000 km op de teller. Nog 20.000 km te gaan, dan gaan we weer scheiden.

Dit was niet echt een hoogtepunt deze week. Tennis in de stromende regen en uiteindelijk staan we letterlijk met een drup aan onze neus omdat we de wedstrijd ook nog eens in 3 sets verliezen. We stappen pas om 23.45 uur van de baan dus het is een latertje.

En ik moest vroeg weer opstaan want woensdag stond er een afspraak bij Ici Paris XL gepland. Er staan leuke dingen te gebeuren maar daarover later meer. Ik zat hier echter wel met een flinke blauw/paarse waas in mijn haar omdat ik dat vannacht toen ik thuiskwam nog zonodig wilde wassen met de milkshake shampoo. De meest blonde plukken in mijn haar bleken toen ik vanmorgen wakker werd dus deze kleur te hebben. Flink schrikken, en dat na slechts een minuut of 2 intrekken! Je bent dus gewaarschuwd.

Eerst nog ff naar de modeshow van de opleiding van Romy. Deze is in de voormalige Suikerunie fabriek in Groningen.

Toplocatie! Hier zie je Romy in haar eigen creatie over de catwalk gaan. Dit was echt een lucky shot want na 1 keer knipperen waren de modellen alweer verdwenen. Je ziet het ook aan de wazigheid he? Toch was de show supertof en ben ik trots!

dopper yakult

Vrijdag salondag. Met koffie en de krant. En een dopper (met water) die ik van Yakult kreeg. Inmiddels heb ik mijn haar een keer of 4 gewassen met gewone shampoo en is de paarse waas al redelijk verdwenen. Normaal gesproken was ik mijn haar eens per week met de zilvershampoo van Schwarzkopf en heb ik nooit last van een rare kleur. De milkshake shampoo is dus een behoorlijk sterk kleurende shampoo en ik durf hem eerlijk gezegd niet nog eens te gebruiken.

Sjors wil aandacht. Groot gelijk schatje, ik heb hem deze week een beetje verwaarloosd wat knuffels betreft dus dit halen we even in.

tennis mtc

En verder was er redelijk veel tennis deze week. Hier een kampioenskoppel op de baan, zij winnen uiteindelijk de 1e prijs in hun categorie. Mijn partner en ik eindigen als 4e, maar we speelden leuke wedstrijden! Tot volgende week!

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.