Dagboek week 22, met veel pakketjes en een beetje tennis

Hallo maandag. Ik breng de dag door op kantoor in Zeist. Ondertussen is het buiten het mooiste weer van de wereld en mag ik nog even niet naar buiten.

Ik probeer voor de spits al onderweg naar huis te zijn maar dat lukt niet helemaal. Groningen is nog heel ver weg.

Dinsdagmorgen krijg ik leuke post. Schoenen van van Haren! Ik bestelde een paar zomersandaaltjes, ik zal ze later nog wel een keertje aan jullie showen ok?

Dit kwam ook nog met de post. Van MyMuesli2go kreeg ik een pakketje met verschillende muesli smaken. Deze is goedgekeurd, was geloof ik iets met witte chocolade.

Nog meer post op woensdag. Dit keer niet voor mij maar voor Romy. De pakketjesbezorger doet echt super goede zaken in onze woonplaats.

Woensdagavond tennisles van mijn favoriete tennisleraar. Met nog een drankje na.

Mijn bord ziet er een beetje rommelig uit maar de smaak is goed. En dat is belangrijk toch? Donderdag maak ik bami met mijn kruiden “niet uit een pakje”. Krachtvoer voor wat nog gaat komen vanavond.

Een potje tennis dus. Samen met Anneke speel ik een toernooi in Musselkanaal. We gaan met de winst naar huis. Yeah.

Gekregen van mijn lief. Zo lief.

Vanmorgen volgde ik nog een webinar die ging over het schrijven van wervende teksten voor goede doelen en nu fix ik weer een issue met mijn eigen site. Never a dull moment.

Vrijdagmiddag. Na wat korte afspraken in de salon is het lange weekend voor mij nu ook begonnen, heerlijk.

En ik begin het weekend met een sessie van Dames over de Kook, mijn kookclub. Hier de creatie van Pauline, een pittig gevuld eitje met bacon. Het thema vanavond is Surinaams.

Het voorgerecht van Marjolein. Botersla, zoete aardappel, ananas en zalm en een sausje met een ietsie Madame Jeannette. Hot, hot, hot maar erg lekker.

Goals. Ik wil ook zo’n moestuin.

Het toetje. Mijn bijdrage. Mangoccino gemaakt van….mango met een toef slagroom.

Gelukkig krijg ik deze week genoeg beweging. Anneke en ik eindigen als tweede in het toernooi. Er deden 3 koppels mee in onze categorie wat betekent dat we slechts 1 wedstrijd verloren. En er 1 wonnen en dat telt.

 

Uitgespeeld dus. Op naar een nieuwe week, tot een volgende keer!

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.