Dagboek week 21, een warme week!

plog week 21

Maandagmorgen begin ik met een schone lei. Mijn week is nog redelijk leeg maar daar komt snel verandering in.

nardusbloem musselkanaal

Dinsdagavond ben ik voor Look Good Feel Better aanwezig tijdens de Pink Ladies Night in de Nardusbloem in Musselkanaal. Dit is het inloophuis waar ook de workshops voor het Refaja ziekenhuis in Stadskanaal gegeven worden. Het is een gezellige en informatieve avond.

vers fruit

Druiven, banaan en een Zespri Gold kiwi. In stukjes gesneden vind ik fruit een stuk aantrekkelijker om te eten.

look good feel better wereldwijd

Wist jij dat Look Good Feel Better wereldwijd bestaat? Naar aanleiding van de Internationale meeting die pasgeleden in Engeland plaats vond verdiep ik me nog even in de daar gegeven presentaties.

miranda thuis

Woensdagmiddag, het lange weekend is begonnen! Ik kijk ernaar uit mijn wekker een paar dagen niet te hoeven zetten en denk dat ik heel veel slaap in ga halen.

asperges

Gewoon niks niet verantwoord. De saus maakt het af en ik doe er daarom een flinke klodder bij.

wesp

En hier krijg ik nou kippenvel van he?! Regelmatig zoemt er een wesp door ons huis en ik vermoed dat er ergens een nest verstopt zit. Ik heb al een paar rondjes in en om het huis gemaakt maar kan er nog geen vinden.

boschhuis geitenkaas salade

Volop genieten. Bij het Boschhuis in Ter Apel eet ik deze heerlijke salade met geitenkaas. Inmiddels heb ik het recept van de dressing weten te bemachtigen want die was top.

cappucino monin siroop

Dit ook. Home made cappucino met een klein scheutje salted caramel siroop van Monin.

chihuahua sjors

Sjors geeft het op voor vandaag en neemt zijn favoriete positie in.

boschhuis ter apel

Zaterdag heb ik een lunchdate met Jeff. Jeff kijkt blij want we gingen eerst samen naar de kapper om zijn kapsel weer toonbaar te maken. Omdat het zo heet is eet hij slechts een Dame Blanche en geniet ik van een simpele tosti.

warmte

Ik hang dus gewoon binnen met dit weer he? In onze tuin is het door de constante zon bloedheet en is het in de woonkamer gewoon aangenaam. Ik Netflix er flink op los.

Hooghoudt citroen limonade met ijs en extra citroen. De perfecte dorstlesser met dit weer.

feestje

We sluiten het weekend af bij vrienden in de tuin. Uiteindelijk wordt het veel later dan de bedoeling was maar dat geeft niks. Ik heb genoten van 4 vrije dagen en hoop dat het mooie weer nog een poosje blijft. Morgenvroeg begint een nieuwe werkweek…..ik kijk uit naar de zomervakantie.

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.