Dagboek week 17

Het was de week van de meivakantie. Maandag ben ik op kantoor in Zeist en samen met mijn collega’s maak ik plannen en nemen we besluiten. Een overlegdag dus. Tijdens mijn laatste overleg met de directeur vertrekt mijn collega alvast en wenst me via haar briefje fijne dagen. Ik neem namelijk zomaar een paar dagen vrij!

En daar geniet ik van hoor. Uitslapen tot een uur of 9 en doen waar ik zin in heb. Niet heel veel dus. Dinsdag gaan we naar de stad en shop ik in ieder geval even bij Dille&Kamille.

Dit is ‘m hoor! Eindelijk lukte het me stiekem een plaatje van mijn tennisleraar te schieten. Ik probeerde het in een vorige editie van mijn dagboek al eens vaker maar nog nooit stond hij er zo scherp op. Hij neemt me mee uit eten.

Chinese tomatensoep met heel veel lenteui.

Ze zien er op het plaatje een beetje verkeuterd uit maar in het echt zijn ze prima hoor. Ik sta erom bekend nooit gewoon in een rokje te tennissen maar er altijd een capri legging onder te dragen. Dat doe ik omdat ik de rokjes gewoon veel te kort vind en het gevoel heb in mijn blote kont te staan. Bovendien zijn mijn 42-jarige benen wat mij betreft niet meer het showen waard. Deze zijn van Dunlop en ik keur ze goed.

Koningsnacht. Bij ons beter bekend als de Knoalsternacht. We gaan los en uiteindelijk lig ik veel te laat in bed.

Wat maakt dat Koningsdag dit jaar niet echt een bijzonder actieve dag wordt. Ik eet in ieder geval een Jumbol.

Onderweg naar de salon op vrijdag. Dwars door het veld en dat levert een mooi plaatje op.

De avondzon gluurt nog net even naar binnen. Vrijdagavond lekker op de bank.

Zondag moeten we weer aan de bak met ons tennisteam en zijn we te gast in Coevorden. Het weer doet lekker mee dit jaar, tot nu toe hebben we alleen nog maar zonnige zondagen gehad.

Met 5-1 winst op zak vertrekken we naar huis. Onderweg maken we zoals de traditie ons oplegt nog een pitstop bij McDonalds maar dat hebben we ook verdiend. Tot volgende week!

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.