Dagboek week 16

I admit. Er zat best wel veel stof op deze kettlebell toen ik hem tevoorschijn haalde. De meeste stof heb ik er even snel afgeblazen. Ik heb dit ding al een hele tijd in mijn bezit met het voornemen er iets mee te gaan doen en vandaag is de dag. Op mijn roze yogamatje doe ik wat eerste swing oefeningen en ik moet zeggen dat het best pittig is!

Dinsdag ben ik de hele dag bezig met vooral veel administratieve dingen voor Look Good Feel Better en aan het einde van de dag heb ik niet heel veel zin meer om uitgebreid te koken. Ik gooi een berg groente in de pan en doe er 2 geklutste eieren met wat melk bij. Maakt samen een goed vullende omelet.

Markers in pastelkleuren, ik vind ze super!

Mam, wanneer maak je een keer Mac&Cheese zoals ze dat in Amerika ook eten? Nou, vandaag. Ziet er afschuwelijk smerig uit op de foto maar is smaaktechnisch gezien een succes.

Deze ook trouwens, die at ik zelf. Zoete aardappel met allerlei ander gezond lekkers en korianderdressing. Het recept komt deze week online.

De laatste werkdagen van deze week bracht ik door in de salon.

vis uit de oven

Alweer een foodfoto. Het visje van Queens komt uit de diepvries en het is kabeljauw met een laagje lente ui met peper. Gemakkelijk en best lekker. De kwak aardappelpuree komt uit een pakje. Doen we gewoon, af en toe.

Ja, hallo. Hier sta ik hoor! Romy stapt uit de bus maar ziet me niet staan. Normaal gesproken kom ik ook altijd te laat en moet ze 5 minuten wachten.

De zaterdagboodschappen. Doordat ik voor Pasen behoorlijk veel in huis gehaald had hoeven we even niet zo veel. Maandagavond staat mijn nieuwe bestelling alweer klaar op het Pick Up point van mijn Jumbo.

Zaterdagavond, we gaan op visite en nemen mee. Het Kezenspel, maar wel op verzoek hoor!

Happies erbij en uiteindelijk zijn we best laat thuis. Iedereen wint een rondje, behalve…ik.

De laatste dag van het weekend vertoef ik hier. Ik kijk een Netflix serie en werk een klein beetje. Morgen mag iedereen hier thuis uitslapen behalve…ik.

Tot een volgende week!

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.